fbpx

A Hike Road alkalmazás használatának gyakorlására létrehoztunk egy 5 igazolópontos tesztkört a Bodri Pincészet rajt/cél területén. Ezt ingyenesen veheted igénybe, és addig használhatod, amíg biztonságosan nem kezeled az alkalmazást.

Az applikációban Bodri Kör app teszt néven tudod megkeresni.

Hike Road applikáció használata:

A Hike Road applikáció nem navigációs program!

 

  1. Töltsd le az applikációt a vagy a telefonodnak megfelelő rendszerhez. FIGYELEM!Amennyiben android 13 vagy a feletti rendszer van a telefonodon akkor neked külön a hikeroad.com weboldalról kell letöltened az APK fájlt és egyedileg kell telepítened a telefonodra. Engedélyezned kell hozzá az idegen forrásból történő alkalmazás telepítését.
  2. Telepítsd fel az applikációt a telefonodra.
  3. A kezdőoldalon nyomj a regisztrációra és készíts egy regisztráció a Hike Road rendszerbe. (Ezzel tudsz bejelentkezni.)
  4. Nyisd meg az applikációt, és jelentkezz be.
  5. A bejelentkezés után a kezdő oldalon az összes túrát láthatod, ami az adatbázisba szerepel. Most kattints arra az e-mailben megkapott túra indító linkre amit a szerevezők küldtek neked a Hike Road oldalról arra az e-mail címre amivel regisztráltál a Hike Road weboldalra és applikációba. Ezzel a túrát fel tudod venni és el tudod indítani.
  6. Menj a rajt helyszínre.
  7. Ha az applikációban zöld a Start gomb, akkor a rajtnál vagy, a gombra nyomva kezdheted a túrát, az időmérés elindul. Ha távolabb vagy a rajtponttól, akkor piros a Start gomb és a rendszer kéri, hogy menj közelebb. Menet közben a kiindulási ponttól megtett távolságot látod a képernyő alján, balról a második információs gombon.
  8. Elteheted a telefonod, elég csak akkor elővenni, ha ellenőrzőponthoz érsz, illetve, ha kíváncsi vagy az útvonalon belüli helyzetedre. Ha ellenőrző ponthoz érkezel, az addig pirosan világító CP pont gomb zöldre vált, melyre rányomva igazolod a helyszín érintését.
  9. Ha minden CP pontot érintettél és az utolsón is beigazoltál, megjelenik a Túra befejezése. Erre kattintva a túrát befejezed, és kapsz egy üzenetet, gratulációt a szerevezőtől a túrád sikerességéről.

A túrák offline állapotban is teljesíthetők, így nem szükséges a teljesítés során internet kapcsolattal rendelkezni. Az offline használathoz előzetesen fel kell venni a túrát még internet kapcsolattal. Ez a fizetős túrák esetében az e-mailben kapott indító linkre kattintással megtörténik. A szabadon teljesíthető túrák estében az applikációban a kiválasztott túra megkezdésére kattintással lehetséges. Ezután ki lehet kapcsolni az adatkapcsolatot a telefonon, ha ezt szeretné. Offline teljesítést követően a teljesítési adatok automatikusan feltöltődnek amint az alkalmazás online állapotba kerül.

Kérésünk lenne az online módba teljesítés, mert egyébként nem látszik melyik ponton vagy már túl. Mi sem látjuk és családod vagy barátaid sem. Köszönjük!

Tekintsd meg a kis videót.

Hike Road alkalmazás használata: