fbpx

Fontos információk

 

Mit tegyek, hogy indulni tudjak.

 

  1. Regisztráld magad itt az oldalon. Regisztrálok
  2. Nevezz az instant túrára itt az oldalon. Válaszd ki az általad választott távot és kihívás teljesítési formáját (túrázva/futva).
  3. Válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot, majd fizesd ki a nevezési díj összegét a kiválasztott távnak megfelelően.
  4. Ha beérkezett a nevezési díjad, megküldjük e-mail címedre az egyéni azonosító GeoGo kódodat. Ezzel a kóddal tudod majd elindítani az instant túra útvonalad teljesítését.
  5. Látogass el a GeoGo oldalra, és regisztráld magad. A túra útvonalak közül keresd ki az általad választott Bodri Kört. (Nagyon sok túra útvonal van fent az oldalon, ezért érdemes név szerint keresni vagy innen az oldalról indítani. Kezdőoldalon jobbra lent találod.) További tudnivalókat a GeoGo használatáról a technikai információ oldalunkon találsz. (Javasoljuk, hogy olvasd el, mert hasznos.)
  6. Ha megismerted a GeoGo alkalmazást, akkor útra készen állsz.
  7. Irány a rajt és indulhat a Bodri Kör. Sok sikert!

 

 

 Szabályok:

18 év alatti személy csak felnőtt felügyelete mellett vehet részt az instant túrán.

Az instant túrák akkor teljesíthetők, amennyiben, útvonalán nincs valamilyen aktuális erdőlátogatási és egyéb korlátozás. Erről igyekszünk tájékoztatást adni itt a weboldalon és a Facebook oldalunkon.

Az instant túrák teljesíthetők túrázva, futva. Ha meghatározott szintidőn belül a futás nem sikerül, automatikusan túrázó minősítést kapsz.

Az útvonalakon ellátás nincs az indulók saját maguk gondoskodnak róla. A vízvételi lehetőségekről a letölthető itinerekben tájékozódhatsz.

A túra teljesítésének feltétele a Geogo weboldalán történő regisztráció, továbbá a teljesítést GPS-szel és mobilinternet eléréssel rendelkező okostelefonnal lehet igazolni. Ha valahol nem működik az interneted, akkor sincs gond,  a rendszer offline módban is rögzíti az ellenőrző ponton indított igazolást. Amikor újra online lesz a telefonod, automatikusan beküldi a szervernek az adatot.

A sikeres teljesítéséhez az útvonalon kijelölt összes ellenőrzőpont érintése szükséges. Az időmérés a rajt pont igazolásával indul, és a célpont teljesítésével zárul.

Az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt, a nevezéssel az induló elismeri, hogy megfelelő fizikai erőnléttel, felkészültséggel rendelkezik. Minden nevező elfogadja és tudomásul veszi, hogy a szervezők esetleges bekövetkezett balesetért, a résztvevő személyek egészségkárosodásáért, bármilyen sérülésért nem felelnek, bekövetkezett káresemény miatt kártérítésre nem kötelezhetők. Az instant körökön résztvevőkről fénykép- és videófelvétel készülhet, melyeket a szervezők szabadon használhatnak fel honlapjukon és közösségi oldalaikon.