fbpx

BODRI KÖR

Egy korty Szekszárd

Kóstolj bele a Bodri Körbe, és érezd a Szekszárdi- és Geresdi-dombság ízét!

Hírek!

2022.11.05-én megrendezésre került az első Bodri Kör Teljesítménytúra.

 Nagy sikerrel került megrendezésre az első Bodri Kör Teljesítménytúra, melyen 500 fő vett részt.

Bár az időjárás nem kedvezett, ennek ellenére sokan sikersen teljesítették az általuk kitűzött távot. Gratulálunk mindenkinek! Köszönjük, hogy eljöttetek.

 

3odri Kör Teljesítménytúra 2024.11.02.

Rajtig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Rólunk

Egy korty Szekszárd

Instant túráink a Dunántúli-dombság csoda szép tájain haladnak végig, szőlős dűlök között, lösz- szurdikokban, dombokon, völgyeken, erdőkön és mezőkön. Hat különböző távval mutatjuk be a Szekszárdi-dombság aprólékosan tagolt sajátos domborzatát, tájegységeit. Az ultratáv kedvelői pedig megismerkedhetnek a Kelet-Mecsekig elnyúló Geresdi-dombság adottságaival, szépségeivel és nehézségeivel. Igyekeztünk jól járható, futható útvonalakat összeállítani a túrázás és a terepfutás szerelmeseinek.

Szeretettel várunk Bodri Kör kóstolónkra!

Követő

Teljesítés

Útvonal


Hike Road rendszer és túraigazoló alkalmazás

2021 december 30-tól a Hike Road túrázó rendszerrel teljesíthetitek a köreinket.

Hike Road egy túrázó rendszer. Ennek egy része az alkalmazás. Fő feladata digitális térképen történő túraigazolás és túrákat összefogó adatbázis kezelés. A rendszer mindenki számára nyitott. Ez azt jelenti bárki tölthet fel túrát az adatbázisba ami megjelenik az alkalmazásba. Ezáltal minden felhasználó számára elérhetővé válik. Használata egyszerű és érthető. A fejlesztők az “EASY TO USE” azaz a egyszerűen kezelhető megoldásokat tartották szemelőt az alkalmazás készítésekor. Mi teszteltük, arra jutottunk, hogy amint megismeritek garantáltan szeretni fogjátok.

Rottler Zoltán

Mobil: +36709087505

e-mail: info@bodrikor.hu

Fehérvári Attila

Mobil: +36205566702

e-mail: info@bodrikor.hu