fbpx

Technikai információk

Figyelem!
A GeoGo alkalmazás használatának gyakorlására létrehoztunk egy 5 igazolópontos tesztkört a Bodri Pincészet rajt/cél területén. Ezt ingyenesen veheted igénybe, és addig használhatod, amíg biztonságosan nem kezeled az alkalmazást.

Itt éred el a tesztkört: https://geogo.hu/geogo/-MHl2Vp7RCYS1i7jJr61 vagy az útvonalak menüpont alatt GeoGo alkalmazás tesztkör oldalon.

Használati leírás

A túrák teljesítésének igazolása mobiltelefonnal a GeoGo alkalmazás használatával lehetséges. Az ellenőrzőpontok érintésének igazolása GPS pozíció alapján történik. Az első “éles” használat előtt mindenképp fontos leellenőrizni, hogy a helymeghatározás megfelelően működik-e a telefonodon, hiszen ez nélkülözhetetlen az igazoláshoz.
Ha a túra készítője az ellenőrzőponthoz QR-kódot vagy kvízkérdést rendelt, akkor az igazolás történhet a kód beolvasásával vagy a kérdés megválaszolásával is.

A telefonra nem kell semmilyen programot telepíteni, mert a GeoGo alkalmazás böngészőben fut. Az alkalmazás bármilyen telefonon használható, azonban vannak olyan készülék-böngésző párosítások, amelyben bizonyos funkciók nem működnek, ezért a használathoz a következő párosításokat javasoljuk:
– Andorid esetén Chrome 70 vagy magasabb verzió.
– iPhone esetén Safari 11.4 vagy magasabb verzió.
– Windows Phone esetén Edge 17 vagy magasabb verzió.

A túrák offline állapotban is teljesíthetők, így nem szükséges a teljesítés során internet kapcsolattal rendelkezni. Az offline használathoz előzetesen le kell tölteni a túra adatait, ez az alkalmazáson belül a „Letöltés offline használathoz” menü választásával lehetséges. Offline teljesítést követően a teljesítési adatok automatikusan feltöltődnek amint az alkalmazás online állapotba kerül.

Tekintsd meg a kis videókat a használathoz.

GeoGo weboldal használata:

Túra teljesítése: