fbpx

 Nevezés:

 

 1. Regisztráld magad itt az oldalon. Regisztrálok
 2. Nevezz az instant túrára itt az oldalon. Válaszd ki az általad választott távot a nevezés menüpont alatt. Töltsd ki a kért adatokat. Ha több nevezést szeretnél egyszerre leadni akkor csak emeld meg a darabszámot és rakd a kosárba.
 3. Válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot, majd fizesd ki a nevezési díj összegét.
 4. Ha beérkezett a nevezési díjad, megküldjük e-mail címedre a túraindító kódot. Ezzel tudod felvenni, és elindítani az instant túra útvonalad teljesítését.
 5. Töltsd le telefonodra a Hike Road alkalmazást. Látogass el a www.hikeroad.com oldalra, és regisztráld magad. Ezzel a regisztrációval tudsz belépni az alkalmazásba. Ezután keresőbe írd be a túra nevét amire neveztél és indítsd el. Add meg az e-mailben kapott kódot vedd fel e túrád.

További tudnivalókat a Hike Road applikáció használatáról ezen a linken találsz: https://hikeroad.com/help/

Ha megismerted a Hike  Road alkalmazást, akkor útra készen állsz.

Irány a rajt és indulhat a Bodri Kör. Sok sikert!

Bankkártyás fizetés esetén, azonnal megkapod a túrádhoz tartozó indító linket és rajtolhatsz is.

Átutalás esetén ez a lehetőség nem áll fenn.  Az e-mailben kapott díjbekérőn szereplő nevezési díjat 3 napon belül kérjük átutalni a megadott bankszámlaszámra (megjegyzésbe írd be a díjbekérő számát és a neved), amint megérkezik az utalásod küldjük az indító kódot.

Utalás:
Alisca Runners Futóegyesület
Bank: Takarékbank
Bankszámlaszám: 71800037-11148988

Egyéni nevezés tartalmaz:  személyre adott indító kódot, ami alapján mérjük az idődet és igazolni tudod a teljesítésedet. A díjazásod.

Csoportos nevezés meghatározása: Csoportnak számítanak a családi, baráti társaságok, túracsoportok, osztálykirándulások.  Csoportosan nevezni 3 fő felett lehet.

Megjegyzés: A családban a gyerekek is egy főnek számítanak. A kedvezmény rendszerünket ennek figyelembe vételével alakítottuk ki.

Csoportos nevezés tartalmaz: csoportos indító kódot, ami alapján mérjük a csoport idejét és igazolni tudjátok a teljesítéseteket. A díjakat a nevezett létszám alapján. Abban az esetben, ha a Hike Road oldalon magán személyként jelentkeztek be a bejelentkezett személy kerül fel a teljesítési listánkra. Javasoljuk a Hike Road oldalon csináljatok egy csapat regisztrációt, egy fantázia névvel.

Nevezési díj:

Egyéni nevezési díjak:

Útvonalak üzlet oldalon található.

Csapat vagy csapatépítő nevezési díjak:

A nevezési díjakat csapatlétszám határozza meg. Pontos díjat csak a részünkre e-mailben elküldött létszám határozza meg útvonaltól függetlenül. Economy nevezésre ebben az esetben nincs lehetőség.

 

Díjazás:

Egyéni nevezésnél a megadott lehetőségek közül mindenki saját maga választhatja ki, hogy milyen díjazásban szeretne részesülni.

 

Lehet díjazás nélkül, úgynevezett ECONOMY nevezést is választani. Ebben az esetben nem jár díjazás, csak az eredmény listában szerepel a sikeres teljesítés.

 • Must: Fa hűtőmágnes
 •  Kisfröccs: Kerámia plakett, érem, baseball sapka
 •  Macifröccs: Kerámia plakett, érem, baseball sapka
 • Nagyfröccs: Kerámia plakett, érem, baseball sapka
 • Maflás: Kerámia plakett, érem, baseball sapka
 • Hosszúlépés: Kerámia plakett, érem, baseball sapka, 1 palack bor minden sikeres teljesítőnek a Bodri Pincészet jóvoltából.

Csoprtos teljesítés esetén:

 • Must: Fa hűtőmágnes

A díjat a cél területen lévő BODRI Optimus Étteremben lehet átvenni. Az alkalmazásban, vagy itt a weboldalon a megjelenő sikeres teljesítési lista bemutatása után.