BODRI KÖR

  Egy korty Szekszárd

Kóstolj bele a Bodri Körbe, és érezd a Szekszárdi- és Geresdi-dombság ízét!

Nevezés:

 

  1. Regisztráld magad itt az oldalon. Regisztrálok
  2. Nevezz az instant túrára itt az oldalon. Válaszd ki az általad választott távot az útvonalak üzletből. Töltsd ki a kért adatokat. Ha több nevezést szeretnél akkor emeld meg a darabszámot és rakd a kosárba.
  3. Válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot, majd fizesd ki a nevezési díj összegét.
  4. Ha beérkezett a nevezési díjad, megküldjük e-mail címedre a túraindító linkedet. Erre kattintva tudod felvenni, majd elindítani az instant túra útvonalad teljesítését.
  5. Töltsd le telefonodra a Hike Road applikációt. Látogass el a www.hikeroad.com oldalra, és regisztráld magad. Ezzel a regisztrációval tudsz belépni az applikációba. Ezután kattints az e-mailben kapott linkre és vedd fel e túrád.

További tudnivalókat a Hike Road applikáció használatáról ezen a linken találsz: https://hikeroad.com/help/

Ha megismerted a Hike  Road alkalmazást, akkor útra készen állsz.

Irány a rajt és indulhat a Bodri Kör. Sok sikert!

Bankkártyás fizetés esetén, azonnal megkapod a túrádhoz tartozó indító linket és rajtolhatsz is.

Átutalás esetén ez a lehetőség nem áll fenn.  Az e-mailben kapott díjbekérőn szereplő nevezési díjat 3 napon belül kérjük átutalni a megadott bankszámlaszámra (megjegyzésbe írd be a díjbekérő számát és a neved), amint megérkezik az utalásod küldjük az indító linked.

Utalás:
Alisca Runners Futóegyesület
Bank: Takarékbank
Bankszámlaszám: 71800037-11148988

Egyéni nevezés tartalmaz:  személyre adott indító linket, ami alapján mérjük az idődet és igazolni tudod a teljesítésedet. A díjazásod.

Csoportos nevezés meghatározása: Csoportnak számítanak a családi, baráti társaságok, túracsoportok, osztálykirándulások.  Csoportosan nevezni 3 fő felett lehet.

Megjegyzés: A családban a gyerekek is egy főnek számítanak. A kedvezmény rendszerünket ennek figyelembe vételével alakítottuk ki.

Csoportos nevezés tartalmaz: csoportos indító linket ami alapján mérjük a csoport idejét és igazolni tudjátok a teljesítéseteket. A díjakat a nevezett létszám alapján. Abban az esetben, ha a Hike Road oldalon magán személyként jelentkeztek be a bejelentkezett személy kerül fel a teljesítési listánkra. Javasoljuk a Hike Road oldalon csináljatok egy csapat regisztrációt, egy fantázia névvel.

Nevezési díj:

Egyéni nevezési díjak:

Útvonalak üzlet oldalon található.

Csapat nevezési díjak:

Útvonalak üzlet oldalon található. A nevezési díjakat csapatlétszám határozza meg. Pontos díjat csak a csoportos nevezésnél a választott útvonal oldalon a létszám megadása után kapsz.

 

Díjazás:

Minden teljesítést díjjal jutalmazunk.

– Must távon – kerámia hűtőmágnes

– Kisfröccs, Macifröccs, Nagyfröccs, Maflás, Hosszúlépés távokon – 10 cm átmérőjű kerámiaplakett
– Hosszúlépés távon – 1 palack bor a Bodri Pincészet jóvoltából

 

A díjat a cél területen lévő BODRI Optimus Étteremben lehet átvenni. A alkalmazásban vagy itt az oldalon a teljesítési listában megjelenő sikeres teljesítés bemutatása után.

 

Rottler Zoltán

Mobil: +36709087505

e-mail: info@bodrikor.hu

Fehérvári Attila

Mobil: +36205566702

e-mail: info@bodrikor.hu

2 + 5 =

Együttműködő partnereink

Köszönjük: