BODRI KÖR

  Egy korty Szekszárd

Kóstolj bele a Bodri Körbe, és érezd a Szekszárdi- és Geresdi-dombság ízét!

Nevezés:

Nevezni itt az oldalon a regisztráció után lehetséges.
Az útvonal üzlet menü alatt válaszd ki a teljesítési formát (egyéni vagy csapatban). Ezt követően válaszd ki az útvonalat. Az oldalon töltsd ki a kért adatokat, majd tedd a kosárba és vásárold meg.

Bankkártyás fizetés esetén, azonnal megkapod a túrádhoz tartozó indító kódot és rajtolhatsz is.

Átutalás esetén ez a lehetőség nem áll fenn.  Az e-mailben kapott díjbekérőn szereplő nevezési díjat 8 napon belül kérjük átutalni a megadott bankszámlaszámra (megjegyzésbe írd be a díjbekérő számát és a neved), amint megérkezik az utalásod küldjük az indító kódot.

Utalás:
Alisca Runners Futóegyesület
Bank: Takarékbank
Bankszámlaszám: 71800037-11148988

Egyéni nevezés tartalmaz:  személyre adott indító kódot, ami alapján mérjük az idődet és igazolni tudod a teljesítésedet. A díjat és egy letölthető oklevelet.

Csoportos nevezés meghatározása: Csoportnak számítanak a családi, baráti társaságok, túracsoportok, osztálykirándulások.  Csoportosan nevezni 3 fő felett lehet.

Megjegyzés: A családban a gyerekek is egy főnek számítanak. A kedvezmény rendszerünket ennek figyelembe vételével alakítottuk ki.

Csoportos nevezés tartalmaz: csoportos indító kódot ami alapján mérjük a csoport idejét és igazolni tudjátok a teljesítéseteket. A díjat a nevezett létszám alapján mindenki megkapja, illetve egy csapatnak letölthető oklevelet. Abban az esetben, ha a GeoGo oldalon magán személyként jelentkeztek be a bejelentkezett személy kerül fel a teljesítési listánkra. Javasoljuk a GeoGo oldalon csináljatok egy csapat regisztrációt, egy fantázia névvel.

Nevezési díj:

Egyéni nevezési díjak:

Útvonalak üzlet oldalon található.

Csapat nevezési díjak:

Útvonalak üzlet oldalon található. A nevezési díjakat csapatlétszám határozza meg. Pontos díjat csak a csoportos nevezésnél a választott útvonal oldalon a létszám megadása után kapsz.

 

Díjazás:

Minden teljesítést díjjal jutalmazunk.

– Letölthető oklevél
– Must távon – kerámia hűtőmágnes

– Kisfröccs, Macifröccs, Nagyfröccs, Maflás, Hosszúlépés távokon – 10 cm átmérőjű kerámiaplakett
– Hosszúlépés távon – 1 palack bor a Bodri Pincészet jóvoltából

   

 

A díjat a cél területen lévő BODRI Optimus Étteremben lehet átvenni. A GeoGo alkalmazásban vagy itt az oldalon a teljesítési listában megjelenő sikeres teljesítés bemutatása után.

 

 

 

Szervezők

Rottler Zoltán

Mobil: +36709087505

e-mail: info@bodrikor.hu

Fehérvári Attila

Mobil: +36205566702

e-mail: info@bodrikor.hu

3 + 14 =

Együttműködő partnereink

Köszönjük: